čtvrtek 17. listopadu 2011

Podzim poprvé


Vůbec nic nestíhám. Natož si ještě po večerech sednout k pc. Je teď pro mně trochu složitější období, ale snad se vše zase brzy uklidní. Můj blog vypadá hrozně, já vím, opravdu se budu moc snažit to napravit, jak jen bude trochu času!
V záloze mám ještě tooolik podzimních příspěvků, i když už je čas spíše na ty vánoční :-(... ale snad to doženu. Dnes přikládám pár fotek z podzimního obchůdku.







Milujete podzim stejně jako já?

K.

3 komentáře:

  1. Katka nerob si z toho hlavu, ze nestihas...ani ja...ale to bude asi tym ze nemam take starosti ako ty..lebo z tvojich pismenok mi to tak vyslo ze mas hlavu v smutku...neboj nic, bude dobre :)
    A pravdupovediac jesen moc nemam rada, najradsej mam jar..ked vsetko kvitne a vonia...Jesen ma sice caro vo farebnych listoch, ale ked vidim tu hmlu tak by som sa vzdy najradsej supla do telpej postielky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Káťo,
    jsem na tom stejně, ba ještě hůř. Naopak, jsi vzorná majitelka, podzim jsi dostala do obchůdku kam se dalo, radost nakupovat! Mos se mi líbí ten plechový tác. Na prostírání s mušličkami si také dělám zálusk a mrzí mě, že distributor pro čr nemá ty krásné černé svíčky ve tvaru uhle. Miluju to u Tebe!
    Pohodový čas a neboj, blob neuteče, nemá nožičky:-*

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné aranžmá a v obchůdku máš překrásné věcičky!Michaela

    OdpovědětVymazat