pátek 21. října 2011

Friday reality

Jsem tu opět s další z několika struktur, o které se s vámi ráda podělím.
Tentokrát jde o starý hotel ve stylu Liberty, kterých je tu ve městě Riva del Garda požehnaně, tento má jen jednu výhodu navíc: je prázdný a k prodeji... Takže se můžeme zasnít, jaké by to asi bylo, vlastnit takový malý, útulný hotýlek s kouskem zeleně a pár palmami okolo...








Všimněte si starého venkovního nábytku ponechaného na balkoně. A kdo ví, jaké poklady by se daly najít uvnitř!!! Líbilo by se vám procházet takové staré prostory? A líbilo by se vám je vlastnit? Co by jste s nimi udělali?

Já vím zcela přesně - otevřela bych si takový B&B, jako Irene její krásný romantický VALDIROSE ve Florencii! Nábytek a vybavení bych shánělo po bleších trzích a stráááášně bych se u toho vyžívala ;-).
Mějte krásný víkend!

K.

6 komentářů:

  1. Káti, moc děkuji za milá slova, co potěší! P.S. Blešáky miluju!!! :)
    Krásné příští dny!

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, renovace by se musela zmáknout brigádně, teda v případě, ža by mi ho někdo daroval. Ovšem souhlasím, snít se má.
    Přeji snový w.e.

    OdpovědětVymazat
  3. Ó jé, to jsem se zasnila. B&B tam úplně vidím. Nebo jiný obrázek - jsem strašně bohatá, a jen tak si tam lenoším, ráno vstanu a zamávám krásnému zahradníkovi, pak sejdu dolů, kde už je připravená snídaně. Po snídani bych mohla sednout do nějakého veterána a zajet si do města. Vrátím se akorát k obědu, ten se servíruje v jednu hodinu. Odpoledne by mohlo být vyhrazeno vyřízení korespondence, pak najdu trochu stínu pod palmami a přečtu si pěknou knihu. Ale to už je čas se připravit na večer, protože přijdou známí na večeři, po té budeme u krbu vést sofistikované diskuze, pokuřovat ze špičky a popíjet šampaňské. A pak z toho nicnedělání budu stráášně unavená, vykoupu se ve vaně se lvíma tlapama a zalehnu do saténu, který bude báječně šustit, až mě ukolébá do spánku.:)))) Jé, to by byla krásná nuda:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kačko,
    máš u mě překváápko na blogu tak se stav:))
    Stále čekám na ten mejlík od tebe:)
    Ten dům to by bylo naprosto dokonalé Shabby sídlo viď?:)Je nádherný!Moc oceňuji tvé nové články. Jo a ta MEGA kytice je fakt božskááá...
    Děkuji za krásná slovíčka u mě!
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda, taky jsem se zasnila. Ten krásný balkon, tam by se lenošilo:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ó, to je sen! Ale asi jen v případě pár melounků na účtě. Ale nebudu praktická. Vlezu do snu Yasnně a abych se náhodou nenudila, pozvu si na weekend Hercula Poirota a vzápětí nato se v okolí stane vražda, žeby zahradník?!

    OdpovědětVymazat