středa 20. února 2013

Schodiště

Při mém posledním krátkodobém, zcela zařizovacím, pobytu v ČR jsem byla mimo jiné povolána mou kamarádkou, která se pustila do přestavby podkroví staršího domu, na pomoc. Kromě spousty jiných věcí řeší též koncovou podobu schodiště, které vede do vyvýšeného patra a zcela jistě dominuje prostoru.



Jelikož její představa je hlavně dřevo a kov, i shodiště by se mělo nést v tomto duchu. Velmi nás zaujala nabídka společnosti K.M.K. design, kde najdete schodiště všech možných tvarů a materiálů.


Nás nejvíce oslovily tyto dva modely - koncové rozhodnutí bude postaveno nejspíš na celkovém konceptu; zda bude potřeba prostor provzdušnit, určitě vyhraje model č.2 :-)!

A co vy, máte podobné zkušenosti? Pro co by jste se rozhodli? Čemu dáváte přednost?

Přístě snad už s příspěvkem od nás :-)!

K.



2 komentáře:

  1. Kačenko ahóóój, kdy bude svatba a kdeee? Už se těším s Tebou!!! Máš moc hezkou jarní výbavičku;-). Schody nás také čekají, řešíme podobnou věc a vyrábět je bude jak jinak můj drahý. Budou v hodně úzkém prostoru, takže budou asi muset být odlehčené, ale co si vůbec neumím představit je staré zábradlí. Schody u stěny bych klidně nechala plné a moc se mi líbí to skleněné zábradlí! Víš co ale zbožňuju nejvíc? Jen trčící trámy bez ničeho ze zdi místo schodů!:-)
    Ať vše zvládneš a snad se nějaký ten computer najde ve svatebních darech;-)!

    OdpovědětVymazat
  2. psoriasis is associated diabetes, your management consulting New Jersey Personal
    Injury Attorney is a major measure in how to start out
    a new jersey personal injury attorney consulting.
    my site: new jersey personal injury attorney

    OdpovědětVymazat