čtvrtek 18. října 2012

Moje milé čtenářky!

Omlouvám se za svou dlouhodobou nepřítomnost a slibuji, že se polepším. Už mám pár nápadů a článků připravených, mám ovšem jeden technický problém a doufám, že mi s ním některá z vás pomůžete, neboť já už jsem vyčerpala všechny své síly. Jelikož mě jaksi omrzel starý vzhled blogu, chtěla jsem si ho trochu pozměnit, ale ejhle: ať už se snažím si přidat nějakou fotku či obrázek mezi aplikace, jako jsou například oblíbené blogy, pravidelní čtenáři, atd.... nebo se snažím si pozměnit logo blogu, vždy mi to dá stejnou odpověď:

Je nám líto, ale překročili jste kvótu pro nahrané fotografie. Další informace naleznete na stránce nápovědy aplikace Blogger.
 
Přitom tam ještě žádné fotky ani obrázky nemám, něco jsem umazala, fotky i logo jsou zmenšené na minimum :-(...už jsem si zkusila otevřít blog i v jiných prohlížečích, ale nic :-(...Nevím, na koho se obrátit a v nápovědě o tom není ani zmínky!!!

Prosím prosím, kdyby jste některá věděla nebo měla podobnou zkusšenost, budu vám moc vděčná!
K.

6 komentářů:

  1. Mám stejný problém. Vysvětlení,i já jsem překročila kapacitu úložiště fotografií a nad limit je to placená služba. Tak jsem obešla systém a při vkládání, zaškrtnu nehrávání z počítače, to jde pro příspěvky. Pro fotografie k designu okopíruji adresu URL fotografie z mích alb na webu a vložím do příslušné kolonky .Nevím, zda je to srozumitelné, nejsem počítačový expert:-)Snad se ti podaří, zvítězit nad strojem!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lezarts, jsem rada, ze v tom nejsem sama :-)...Tvuj typ urcite vyzkousim, byla to jedina mozna varianta, kterou jsem jeste nezkousela, tak uvidime... pokud ne, tak si snad budu muset zalozit novy blog!!! :-( ale to snad neeee.
      Dekuji a pekny den!

      Vymazat
  2. ahoj Káťo, moc ráda bych pomohla, ale zatím jsem se tím naštěstí nesetkala, já měla jen problém s tím, že mi nefungovaly komentáře, ale vyřešil to jiný prohlížeč... google... Snad někdo poradí a brzy to vyřešíš, držím pěsti, paa R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Radu,
      no jo no, nedá se nic delat, snad se mi to nejak podari... jiny prohlizec uz jsem zkousela,ale nepomohlo to :-(... Snad to brzy vyresim a budu se moct znovu zapojit do blogerskeho sveta :-)!
      Mej se hezky!

      Vymazat
  3. No Káťo, já se zblázním, chuť by byla, ale jsou problémy?:-( To znamená, že už jsi vyčerpala kapacitu blogu nebo máš jen velké fotky, co chceš vkládat a potřebuješ zmenšit? Zkus třeba změnit šablonu, jestli některá nenabízí víc, ale je to divný...:-/. Spoustu tipů jsem našla na blogu silvi design, ale teď to hlásí, že je jen pro zvané, bohužel taky netuším, ale snad se Ti podaří to vyřešit. Budu se těšit na návrat!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sari,
      No ve fotkach problem urcite nebude - vetsina jsou focene telefonem nebo hodne zmensene, navim jich tam mam opravdu minimum, oproti jinym blogum... Sablonu uz jsem zmenit zkusila, zkusila jsem si dat to "dynamicke zobrazeni" ale vubec se mi nelibi :-(...Takze jsem si akorat rozhazela tu svoji puvodni :-(... I ja uz jsem se zkousela dostat na Silvi blog a pise mi to to same co tobe...nevim, co s tim zase je!!!! Kazdopadne to vypada, ze prispevky psat muzu normalne i s fotkama, jen design blogu si nemuzu upravit. Zkusim, co mi radila lezarts o par radku vyse...snad to pomuze.
      Mej se krasne a dekuji za rady :-*

      Vymazat