úterý 5. června 2012

Seletti design

Ve svém předešlém příspěvku jsem se zmínila o značce jménem Seletti. Tato italská designová značka je na trhu již od roku 1964, až v posledních 20ti letech se však díky široké poptávce na trhu zaměřila především na design: Díky italské vynalézavosti, tvořivosti a citu se tak firma stala celosvětově proslulou a velmi oblíbenou!






I já jsem si mezi jejich, občas jistě netradičními, výrobky našla pár svých oblíbenců, především z kolekce estetico quotidiano - v překladu kolekce ke každodennímu využití!



Podobnou mléčenku jsem si již pořídila, teď mám "v merku" keramické dózy s designem plechovky. A možná dojde i na potištěný toaletní papír. pro návštěvy :-).

Mějte se krásně!
K.

1 komentář:

  1. Bože můj, to je designovka chuťovka, stylovka!!!!! A já myslela, že tohle dělají jen v dánsku. Vybrala bych si úplně stejně jako ty! Teď si říkám, jestli domů nakupovat v podstatě spotřební zboží a nábytek nebo začít šetřit na předražený designový kousek. Tohle se mi ale zdá něco mezi, navíc moc vtipné - plechovky, mléčenka. Připomíná mi to Maxima Velčovského a jeho plastové porcelánové kelímky:-D. Už se těším, až nám pak ukážeš, co jsi pořídila a opět jsi si udělala po dlouhé době radost;-). Měj se krásně Kačko, paa

    OdpovědětVymazat