čtvrtek 10. května 2012

Jen tak

Ahoj moje věrné čtenářky, tak jem zase zpět! Nabitá novou energií a volným časem na rozdávání (dělám si srandu - zas tolik ho není, ale oproti předchozím měsícům mi to přijde pořád ještě k neuvěření...).

Každopádně jsem se ještě stále nedostala k tomu něco nafotit, pořád ještě dodělávám resty v domácnosti a obíhám různé úřady... Navíc je tu teď moc krásně, tak si chci taky užít sluníčka... No a dnes ráno jsem se postavila na váhu, jakože to nedělám moc často, ale poslední dobou jsem si připadala nějak "divně". No a ono fakt - 3 kila nahoře! Jen se člověk zbaví trocha stresu a už je to tam! Tak jsem si řekla: "ne ne holčičko, už žádné vození se autem, jak sis krásně zvykla" ...a vydala se pěšky do obchodu pro jogurt a zeleninu :-). Nadělala jsem alespoň pár fotek, ať to tu nezeje prázdnotou...





No a teď se jdu vyvalit na sluníčko, ty kila navíc se pod opálenou kůží přece jen trochu ztratí :-D! Dneska navíc nemusím vařit, na náměstí jsou trhy a pečená kuřata :-)!

Mějte též krásný den a zase brzy!

K.


4 komentáře:

  1. Ahoj Kateřinko-krásné fotečky,máte to tam moc hezounké a chválím,že chodíš:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Káťo skvělá zpráva a nádherné fotky, fakt mi to děsně připomíná ten náš výlet - oáza klidu a sluníčko! A jen si kilča klidně nech, obzvlášť, když jsou dobrým znamením;-). Těším se na Tvé blogování, pusu posílám:-*

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Káťo, krásné fotečky a krásné uličky :-) Koukám, že razíme podobnou teorii "i špekáček vypadá líp opálený" :-) Tak hodně zdaru ve zdravé životním stylu! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, přeji krásný sluníčkový den.

    OdpovědětVymazat