úterý 17. května 2011

Palety

Ahoj děvčata,
mám teď dosti napilno, takže bohužel zanedbávám blog :-(. Ale listování katalogy a sepisování seznamů zboží je tááák naplňující...ani si neumím představit, mít všechnu tu krásu nablízku!!

Ciao ragazze,
ultimamente ho tanto da fare e quindi non mi rimane molto tempo per il blog :-(. Ma sfogliare i cataloghi delle cosette per il negozio é cosí....meraviglioso!!!



Ale aby jste neřekly, přidávám pár fotek z webu pro inspiraci, tentokrát na téma "PALETY" a co z nich... a pokud jste si říkaly, co všechno se nedá udělat ze starých dřevěných bedýnek, pak vás ujišťuji, že nápadů z palet je téměř nevyčerpatelné množství!!!

Almeno qualche ispirazione ci devo mettere peró... Questa volta delle "PALETT" di legno che sono cosí ispirative e di cui creare é cosí fantastico!!!


Je libo postel?
Letto...


 Nebo postel pro děti?
Lettino...

 Stolek?
Tavolino...

 Sofa?
Divano?

 Poličky?
Mensole...

 Nebo přimo police?



 A něco na zahradu...
E per il giardino...
 
all images from:

Takže pokud máte doma zásobu starých palet, rozhodně s nimi netopte! Stačí jen mrknout na web, možností je tam nepřeberně! Ještě jsem někde zahlédla krásný bílý paletový plůtek, ale nemůžu ho najít :-(...

Quindi se avete delle pallett vecchie a casa...non buttarle ;-) sarebbe un grande peccatto!!!

Takže paletovému tvoření ZDAR!
K.

12 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačko,
    paletové nápady mě fakt baví..Ta fotka s bílou a modrou paletou je super! Tak pěkně listuj a hledej zboží, věřím že vybereš to NEJ!
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. To je paráda, fakt krásné věci. Nedávno na Spektrum Home v Kutiholce dělali konferenční stolek z palety a moc se mi to líbilo:)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní inspirace! Škoda jen, že Češi jsou tak hrozně konzervativní, pro většinu lidí podle mě zůstanou tyhle paletové úžasné nápady nepochopeny nebo by se báli opatřit si je do svého bytu. Nicméně já tleskám, moc se mi to líbí! Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. ja už po platách pokukujem dlhšiu dobu, ale zatiaľ mám nazhromažďovaných množstvo staržitností na renováciu takže na to musím postupne:D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý inspirativní blog!! Děkuji:o)))

    OdpovědětVymazat
  7. Katko, me se moc libi ten detsky pokojicek. V tech barvach tam krasne vynikne to drevo. Hezky den!

    OdpovědětVymazat
  8. Děvčata, moc děkuji za vaše milé komentáře :-)... s paletami člověk může být velmi kreativní a ještě mít dobrý pocit, že zbavuje planetu starých věcí a přetváří je na nové. Já bych se třeba vůbec nebránila takové sedačce, kdybych ji jen měla kam dát. V květnovém čísle Marianne bydlení jsou hned dvě ;-).

    OdpovědětVymazat
  9. Palety miluju, pečlivě schraňuju a musím z nich něco vytvořit!!! Díky za krásné fotky, zdravím:-*

    OdpovědětVymazat
  10. ... žasnem nad tými nápadmi :)))
    Bombastické ...
    J.

    OdpovědětVymazat
  11. Udelali jsme s pritelkyni z Europalet postel a stolek,fotky muzu ukazat,dystak dejte vedet na raddys@seznam.cz,palety forever!

    OdpovědětVymazat