pondělí 2. května 2011

Bedýnka-inspirace II.

Jak už jste si jistě všimly, mou velkou vášní jsou dřevěné bedýnky na ovoce. Pro inspiraci vkládám pár fotek z internetu, na co všechno se dají použít: 

 Lo sapete giá, che le cassette della frutta sono mia grande passione! Per ispirazione ho trovato un paio delle foto sul internet!!








 

A na závěr moje No.1  - z blogu HANNAS - její blog je mi obrovskou inspirací!!
E  alla fine il mio No.1 - di blog HANNAS - il suo blog é grande ispirazione per me!!



Přeji Vám krásný den!!
K.



6 komentářů:

  1. Kačko, to by člověk nevěřil, jak krásné využití může mít taková bedýnka..!!?? Krásný den. Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačko,
    perfektní obrázky taky se mi strašně líbí bedýnky. Mám jen jednu, ale zatím není kam dát ani ta jedna:))
    Dík za krásný komentář u mě.Lustr jsem musela normálně osprchovat a omýt byl strašně špinavej pak jsem ho vyfoukala kompresorem a teď schne nad kamny:)Takže nic extra.Mám z těch židlí taky velkou radost a opravdu je každá jiná. potřebuji radu co by jsi s nima vymyslela?Nechala bys je takto?
    Dík Vla

    OdpovědětVymazat
  3. Ti ringrazio non sai quanto per questa carrellata di foto splendide... mi saranno di grande ispirazione! Ho appena acquistato proprio una cassetta ieri... Quella con le farfalle poi, è bellissima!!!
    Un bacio!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Katko, staré bedny taky miluju, jen mám pocit, že se mi nějak vyhýbají! Sním o nějakém hodně jetém kousku a dodnes lituju, že jsem si jednu takovou vintage pomalovala:-/!
    Hezká inspirace, díky a měj se fajn, Š.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ano, mám úplně stejnou vášeň ;-). Bedýnky vždy a všude! Naprosto úžasný mi připadá nápad z nich poskládat celou velikou polici na knížky a boty. To má styl! Přeju krásný nedělní večer a děkuju za milou návštěvu na mém blogu (díky ní jsem nakoukla sem a hned tak neodejdu - ba co víc, určitě se budu ráda vracet). Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. S těmito dřevěnými bedýnkami si mi přímo vyrazila dech-miluji je!Michaela

    OdpovědětVymazat