sobota 16. dubna 2011

Velikonoce I.

Ahoj mé milé,
tak konečně jsem se dostala k tomu, abych vložila nějaký velikonoční post. Vzhledem k tomu, že velikonoce jsou už za týden, a já mám fotky ve foťáku už asi měsíc, tak je to opravdu ostuda!!!

 Aloha mie care, 
finalmente sono riuscita a metterci un post sulla Pasqua! Eh, menomale datto che manca una settimana!


Mezitím už mi stihly odkvést jak narcisky, tak hyacint :-(



Mystičky mám z obyčejného supermarketu s konfekčním zbožím a měla jsem z nich obrovskou radost!! Jen jsem si, hloupá, koupila jen dvě, nevím, co mě to napadlo! Měli je ve všech pastelových barvách, od šedé, přez růžovou, světle-modrou až po barvu bílé kávy...

Le ciottoline  sono di un aupermercato qualsiasi, peró mi hanno fatto molto felice! Solo che ne ho comprate solo due, non so perché, con il prezzo che avevano. Avevano tutti i colori pastello!


Kouli z vajíček jsem si, musím přiznat, koupila už hotovou, strašně se mi líbila!!! Ráda bych si ve stejném duchu vyrobila ještě věnec na dveře, uvidíme, jestli zbyde čas!

La pallina delle uova l'ho camprata in un negozio con i fiori, mi é piaciuta tanto... Vorrei farmi ancora una ghirlanda di questo genere, vediamo se il tempo me lo permette!

A teď vás, milá děvčata,  musím opustit, mám totiž dnes strašně na pilno! Ve vedlejším městě je totiž blešák, na který se vždycky celý měsíc strašně těším, tak mi držte pěsti, ať něco ulovím!

Ed ora vi lascio, devo scappare perché in un paesino vicino al mio fanno mercatino delle pulci, non me lo posso perdere!!! 


Pampaláááá!
Baci!

4 komentáře:

  1. Katko, jedním slovem nádhera!! Moc hezké zátiší...Krásnou sobotu. Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. KATUŠKO, KRÁSNÉ VELLIKONOČNÍ ZDOBENÍ.
    MOC SE MI LÍBÍ.
    PŘEJI MNOHO, DNEŠNÍCH, ZDAŘILÝCH ÚLOVKŮ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  3. Katko, moc hezke a jemne. Ta vajickova koule je krasna. Krasny vecer, Katerina

    OdpovědětVymazat