středa 27. dubna 2011

Before&After

Již několikrát jsem vám chtěla ukázat mé úlovky z bleších trhů a jejich proměny, ale zatím mi na to nevyšel čas. Tak jsem se to rozhodla napravit. Proměny to nejsou nijak radikální, ale měla jsem z nich radost!!

Tante volte volevo mostrarvi le foto con miei acquisti dei mercatini delle Pulci e i loro cambiamenti ma non ho avuto mai tempo. Ecco che adesso l'ho trovato! 


Tuto fotku už někteří jistě znáte, byla to jedna z prvních fotek, kterou jsem sem na blog vkládala, a taky můj první navštívený bleší trh!

 Questa foto forse la conosciete giá, é una delle mie prime foto publicate qui sul blog.



Before
Svícny byly třeba pouze vyčistit a už mi pěkných pár měsíců zdobí poličky. Lucerna a klícka však byly potřeba přebrousit a přetřít. 

I candelabri bastava pulirli e gia mi fanno della grande decorazione sulle mensole! La lanterna e gabbietta peró bisognava togliere vernice e ricolorare...


A tady je výsledek:
 Ecco il risultato:


S klecí to byla pěkná práce a jelikož na ní bylo spoustu vrstev barvy, vše zbrousit nešlo a tudíž jsme ji jen přetřeli další barvou. Výsledek proto není stoprocentní, ale i tak se mi líbí a venku spolu s květinami a bylinkami tvoří pěkný koutek.

E la gabbietta: ci voleva un bel pó di tempo!









Už se těším na příští  úlovky :-).

Non vedo l'ora di visitare altri mercatini e fare nuovi acquisti! Mi piace un sacco :-)

K.

10 komentářů:

  1. Ahoj Kačenko,
    no to je NÁDHERA, tys mě nejprv naladila první fotkou o renovaci lampičky ta je nádherná ještě s tou hortenzií a pak najednou tam na mě nasločila ta klec.Ta je dokonalá!! Vůbec by mi nevadilo že je tam ten starý nátěr pod tím. Líbí se mi jak je to hrbolaté,taková krásná patina. Máš to nádherné a ještě na tom balkonku a ty fotečky....SUPÉÉÉR !
    Líbí se mi i ten bylinkový regálek:)
    Jo a děkuji za krásný komentář u mě.Co se týče toho receptu původně tam byla cuketa a já to popletla:)tak to zkus obměnit a máš novinku !
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. neverim vlastnym ociam....tolka krasa...ten svietnik je fakt ze uzasny!!! ach.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kači, to je parádní proměna, gratuluji k takovým krásným úlovkům!! Hezký den. Peťa

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, moc Vám děkuji za komentáře, strašně mne vždycky zahřejí na srdíčku a ženou kupředu - vstříc dalším nápadům. Naučila jsem se mít oči neustále otevřené, člověk nikdy neví, kde na co krásného (ať už starého, nebo nového) narazí. Brzy se chystám např. na skládku :-D!!

    Vlaďka: tak to bych nikdy nepoznala, že ten recept vznikl vlastně omylem, i když cukety a lilky se často používají společně, protože jsou si dosti podobné, jen lilek pouští hodně šťávy, takže je v závěru spíš uvařený, než upečený...ale i tak nemá chybu a příště ho určitě zkusím s cuketou. Pa paa

    OdpovědětVymazat
  5. Kacko, ta bila lampicka s tou hortenzii je nadherna a ta klicka jak by smet. Krasa! Ja uz na skladce par pokladu nasla :o) Mej se fajn!

    OdpovědětVymazat
  6. Katko je to nádhera, blešíky i úlovky tiše závidím;-)! Moc díky opožděně za ocenění, posílám pozdravy a těším se na další milé zátiší... Š.

    OdpovědětVymazat
  7. Kačko,
    krásné úlovky.
    Klec je úžasná!!
    Přeji krásný večer.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Kačko,
    to jsou moc hezké úlovky!
    Ta klícka, ta je úžasná a líbí se mi moc, jak je natřená. A lampička :o)))
    Moc hezký koutek!
    Krásný večer
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  9. To je taková nádhera- ta lucernička mě dostala, uplně jsi jí vdechla nový život! A klícka je úžasná, moc se mi líbí, že není úplně dokonalá a je vidět, že má už něco za sebou!

    OdpovědětVymazat
  10. Kačko krásné renovace!Michaela

    OdpovědětVymazat