čtvrtek 1. listopadu 2012

Krosser

Taky se vám líbí netradiční interiéry, kdy stolky nahrazují špalky dřeva, palety místo pohovek a dřevěné bedýnky namísto polic na zdi? Inspirace je plný internet, ale nemusíme vůbec chodit daleko!Jedním z takových interiérů si zařídila i Martina z blogu my0neway, kdy (kromě krásného konferenčního stolku z palet použila místo odkládacího stolku kmen staré hrušně. A vypadá fantasticky!!!

Díky Martině jsem si vzpomněla na již dříve objevenou norskou firmu Krosser , která se "výrobou" špalkových stolečků proslavila.



Pokud chcete špalek využít i na sezení, stačí přikoupit pletenou či kožešinovou "čepičku"!





Více informací naleznete na stránkach Krosser, a pokud vás zajímá výrobní proces nebo jste se třeba rozhodli inspirovat k výrobě vlastního stolku, určitě mrkněte na jejich blog!



Krásný začátek listopadu!
K.

10 komentářů:

  1. 2 v 1, naštípat dříví do krbu a pak si posedět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lezarts, to by byla skoro skoda :-D...ale horelo by to asi dobre ;-)

      Vymazat
  2. já mám takové nápady ráda. za málo peněz, hodně muziky. nejdůležitější je ten nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, presne tak... Já už doma takových pár věcí mám a nemůžu si je vynachválit. Stojí málo nebo nic a interiéru vdechnou jisté kouzlo...

      Vymazat
  3. Moc krásný příspěvek. Chci si taky takový stolek vyrobit... Máš krásný blog a fotky. Teď se jdu podívat na stránky, které doporučuješ. Hezký večer. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuji za pochvalu ;-)... Já bych si ho taky moc přála, ale zatím pro něj není místo...ale co není, může být ;-)!

      Vymazat
  4. Káťo jo, rozhodně! Mám stolek uložený dlouho a vyyslěný, že by šel krásně udělat, jenže to asi mezitím vyroste z pařezu strom:-(. Moc zdravím, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, máme to asi úplně stejně ;-)...Ale počkej, až doděláte rekonstrukci, pak už budeš jen dolaďovat...jééé a na to se moc těším!!;-)

      Vymazat
  5. Kačko, a přesně tyhle špalky mě k uskutečnění mého záměru inspirovaly :). Původně jsem měla vyhlídnutý užší a měl jít pod lesklý kabátek, tolik se mi to líbilo..Tak ještě by byla možnost v ložnici :)). Je to moc pěkný na pohled, zatím se mi ten pohled neomrzel. Tyhle nápady jsou prima, že se člověk o ně může pokusit sám doma. Moc se těším na případné realizace u ostatních!
    Pa a hezký den, Martina.

    OdpovědětVymazat