úterý 17. prosince 2013

DIY visačky

Pokud se vám líbí jeleni, máte rádi originální balení dárků a necháváte ho na poslední chvíli jako já, určitě nezapomeňte zavítat na blog swoonstudio.blogspot.fr, kde najdete free dokument ke stažení zdarma.

Ozdobit jimi pak můžete balíčky, krabičky, pytlíčky - lepit nebo přivázat, fantazii se meze nekladou :-). Tady je pár obrázků k inspiraci:




Stahovat můžete TADY!

Jinak u mě žádné velké novinky, pořád a neustále nic nestíhám, napečeno nemám, dárky taky ne a vánoční atmosféru stále nějak necítím, i když včera jsem si konečně donesla domů alespoň stromek :-).

Myslela jsem, že po Novém roce se situace změní a jelikož 31.12. nás kromě oslav nového roku čeká taky poslední den v našem baru, konečně si zkusím, jaké to je, být doma a zabývat se pouze tím, co mě opravdu baví. Že uvařím nějaké nové recepty, upeču svůj první kváskový chléb, pustím se do stále odkládaných projektů a v neposlední řadě budu pravidelně blogovat. Alespoň do jara, než definitivně opustíme tuto zem.

Dnes jsem však obdržela jeden milý telefonát, že mě od ledna čekají v nové práci. Takže odpočinku nebude ani týden. Ale jsem ráda, nakonec, bude to moje poslední tříměsíční "oběť" a pak už HOME SWEET HOME :-)!

Tak se mějte, snad zase brzy ;-).
K.

3 komentáře:

  1. Jéé, škoda že jsem je tady objevila až teď. No nic, stáhnu na příští rok :-)
    Tak ať to těšení na "svít houm":D rychle utíká! :-)

    OdpovědětVymazat