neděle 8. prosince 2013

2. adventní neděle

Letos to bylo snad poprvé, co jsem první svíčku zapalovala přesně na první advent. Jen jsem to jaksi nestihla vyfotit. Proto fotky vkládám symbolicky až na advent druhý :-)!
Tentokrát jsem se rozhodla, že výzdoba bude čistě v přírodních tónech a hlavně jednoduchá - z toho, co dům dal, jelikož mám přísný zákaz koupit cokoli nového, aby toho pak - pří stěhování - bylo co nejmíň ;-). A tak se snažím poslouchat...

Původně jsem chtěla postavit jen bílé svíčky na kus mramoru, který mi uřízl známý, který s ním zrovna někde pracoval!! Bylo to ale i na můj vkus až příliš minimalistické, a proto jsem se rozhodla pro přízdobu. Než jsem však vymyslela konečnou podobu, seděla jsem nad ním nešťastně půl dne...
Bílé hvězdičky jsou ze samotvrdnoucí hmoty, větvičky a šišky jsou ještě z loňska a dřevěné hvězdičky je pozůstalost z obchůdku.

Lehce vánočně jsem už nazdobila i poličky, ale zatím mě letos ještě nechytla taková ta pravá vánoční atmosféra, asi mi k tomu chybí ten sníh... Tak se jím kochám alespoň na fotkách "tam od vás" ;-)!



Přeji krásný advent, já jdu na svařák!!!
K.

6 komentářů:

  1. To nevypadá vůbec špatně:-D!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pocit bezradnosti, kdy se člověk snaží vytvořit okoliv originálního a přitom jednoduchého moc dobře znám! A vždycky se divím, jak strašně je to složité a jak dlouho to trvá!/než je s tím jeden spokojený/ :-)).
    Ale když se konečně zadaří, tak to vypadá takhle krásně :-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, a máš svatou pravdu, čím jednodušší, tím dýl to kolikrát trvá :-D.

      Vymazat
  3. tak nakonec se ti to moc povedlo. Ta deska z mramoru je nádherná, taky bych potřebovala takovou :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marti děkuju, já ji sehnala opravdu úplnou náhodou. A jak se hodí :-)!!

    OdpovědětVymazat