neděle 17. listopadu 2013

Podzimní ladění


Podzim je v plném proudu. Alespoň tady u nás. Do minulého týdne se teploty pohybovaly někde okolo 20°C, dost teplo i na Itálii :-). Mě osobně to teda nijak extra nevadilo, ale přece jenom mi už chybělo to barevné listí a podzimní dekorování, na které jsem nějak díky těmto teplotám neměla ani náladu. 
Ale teď už je vše jak má být - lesy se zbarvily, špičky hor už pocukroval první sníh a i u nás doma jsme se naladili na podzimní vlnu :-). 





Milované doplňky z H&M, polštář ze starého svetru, přírodniny nasbírané při houbaření... Sovička je ještě z loňských vánoc a stará typografická písmena jsem ulovila již před časem na blešáku. Portrét je svatební dar, ještě mu musím sehnat pěkný rámeček :-)!
A co vy - stále zůstáváte věrní podzimu nebo už pomaloučku ladíte do vánočního?? 

PS: Umíte mi někdo poradit, jak se zbavit rámečků kolem fotek? Vůbec se mi tam nelíbí, kdysi se mi ho podařilo odstranit ale už  je tam zas :-(. Za každou radu budu moc vděčná!

Pěknou neděli!
K.

10 komentářů:

  1. Kači, máš to moc krásně nadekorované ..... mě už to myšlenkama táhne k vánocům .... u nás už jsou stromy holé a po podzimu už památky .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chapu, tady uz taky prvni snih zasypal vrsky a hodne se ochladilo, takze uz taky zacinam smyslet vanocne ;-)

      Vymazat
  2. Gratulujem, už som si hovorila že ste ten roztomilý blog zrušila. Svatba vypadá fantasticky a prajem všetko dobré. Už sa teším, na nové príspevky, Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc dekuji Kamilo, ne ne, nezrusila, jen jsem posledni dobou nemela na nic cas, budu se snazit polepsit :-)!

      Vymazat
  3. Káťo aaach, ta rezatá barvička je nádherná!!! Svíčky od Broste se mi děsně líbí už dlouho, peříčka nesmí chybět. Jsem zvědavá, co plánuješ na Vánoce... těhování? :-) Měj se krásně, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sari dekuju, no jo, ta rezata se mi k podzimu tak nejak hodi nejvic ;-). Svicky uz jsou lehce osoupany, ale myslim, ze je stejne nikdy nezapalim, nechala jsem si od kazde jednu a tak si je setrim :-D! JInak jsi asi jasnovidec, sice to nebude hned na vanoce, ale chvilku po... umis cist myslenky?? :-D

      Vymazat
  4. krásně vyladěné. Ty polštářky jsou náramné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc Martino, ten svetrovy je jako delany na tyhle chladne vecery ;-)!

      Vymazat
  5. Na rámečky stačí změnit nějaké nastavení v šabloně, podívej se na http://silvidesign.blogspot.cz/2011/11/blogger-monday-jak-odstranit-ramecek.html , je tam spousta návodů a hezky vysvětleno :) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, ja jsem to prave podle tohoto navodu kdysi delala, ramecky zmizely a byl klid... Ale pak asi zmenili nejake nastaveni, chtela jsem to podle stejneho navodu udelat znovu, ale to HTML je ted uplne jine, takze uz to neslo :-(. No, snad na to jednou prijdu ;-)

      Vymazat