středa 16. října 2013

21.6.2013...

...byl pro nás ten velký den. Měsíce příprav na dálku, nějaké ty nervíky, menší nedorozumění... kdo se už jednou vdával, určitě ví, o čem mluvím.

Jelikož jsem perfekcionistka a děsnej estét, samozřejmě jsem se na svoji vlastní svatbě nesměla nechat zahanbit, alespoň co se výzdoby týče ;-). A jelikož jsme se rozhodli spáchat veselku ve stodole našeho rodinného statku, vše se mělo odehrávat v čistě venkovském stylu. A protože financemi zrovna neoplíváme, většina výzdoby byla handmade. Takže jsme 1000 km od domova stříhali, lepili, tiskli, šili a barvili, zatímco moje rodina několik měsíců přerovnávala, vyklízela a čistila stodolu, aby jsme si mohli splnit náš sen.

Díkybohu jsem obklopena lidmi, kteří nejenže mají velká srdce, ale mají také stejné cítění jako já, takže šlo všechno jako po másle. O výsledku se můžete přesvědčit na následujících fotkách!










Více fotek můžete shlédnout tady. Kdo si chce zaslzet nad videem, tak tady :-)!!

A příště uz zase něco z interiéru, slibuju ;-)!!!

K.

21 komentářů:

  1. Kačko - krásná nevěsta, sympatický ženich, fotky úžasné - jedním slovem nádhera! Věřím, že jste si váš velký den užili, a že vás čeká krásná a zářivá budoucnost ve dvou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci moc dekujeme, uzili jsme si to opravdu dokonale. Hned bych vratila cas :-)!!

      Vymazat
  2. Kači, jedním slovem N.Á.D.H.E.R.A. ...... Marki

    PS: Moc ti to, i manželovi slušelo, krásné prostředí i fotky ..... tomu říkám S.E.N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki dekuji, sen to byl...skoda, ze jsem se tak rychle probudila, kdyby bylo na me, svatbovala bych kazdou chvilku, i kdyz pak uz by to ztratilo kouzlo :-)

      Vymazat
  3. Dobrý večer, Katko, patřím spíš k těm, co moc nekomentují, jen tiše pozorují :-) ale Vaše fotky a hlavně video ze svatby je tak nádherné, že to sem musím napsat. Měli jste kouzelnou svatbu, z videa je cítit štěstí, láska, krásná a pohodová atmosféra ... přeji Vám hodně štěstí! M. PS autorce videa gratuluji, super práce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaelo dekuji, byl to pro nas velmi dulezity den. I proto, ze s nasimi blizkymi travime tak malo casu, o to vic jsme si to vsichni uzili a laska, radost a pohoda byly citit na kazdem kroku. Dekuji za velmi mily komentar!!
      PS: Autorkou videa je moje svagrova, neco takoveho jsem ani ve snu necekala a vyrazila mi tim dech ;-)!

      Vymazat
  4. Mladá paní Kateřino,
    opravdu jsem zaslzela !
    Jedním slovem NÁDHERNÉ :-)
    Hodně štěstí ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko dekuji, no jo, je to lehce dojemne ;-)! Ja brecim jeste dneska!! :-D

      Vymazat
  5. Dneska jsem objevila tenhle blog a hned taková krása :-D přeji hodně štěstí. A ten kostel - není to Neratov? a už běžím zaslzet k videu :-D Romana

    OdpovědětVymazat
  6. Kačenko to je nádhera jako ve snu. Vše jste měli tak dokonalé a nádherné a TY jsi byla naprosto dokonalá !!!! Děkuji že jsi se s námi o to podělila.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé Vladi ahoooj, děkuji Ti za tak krásný komentář!! No jo, praštili jsme do toho a celé to bylo jak ve snu, hned bych vrátila čas a zopákla si to. Je to něco, na co se opravdu nezapomíná... Ten pocit nejde ani popsat ;-).
      Měj se krásně!

      Vymazat
  7. Nádhera!!! Vám to tak sluší, a ten styling, fotky... nemám slov. Přeji mnoho radosti ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, no snazila jsem se...a rada na to vzpominam, hned bych si to zopakla ;-)

      Vymazat
  8. Kačenko ohromná nádhera, nemám slov! Kostel, ještě jsem tam nebyla, ale je to magické místo a stodola je stylové pokračování. Vymazleno do posledního detailu, nedivím se Tvým starostem, my to přeci jen měli rychlovku a spoustu věcí jsem řešit nehodlala. Šaty máš překrásné, kdybych neměla svoje, takové včetně závoje byly mým druhým a jediným princeznovským favoritem. Slušely Ti neuvěřitelně a je krásné, jak je manžel dojat, ach. Hodně lásky napořád ještě jednou a bloguj ;-)! Mnoho pozdravů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sari moc moc moc dekuji... Kostel je oprav magicke misto - to je presne to slovo, ktere mi jako prvni vyslo z ust, kdyz jsme tam poprve zavitali... i prez nemale komlikace nas to neustale vracelo k tomuto mistu, az jsem zacala verit, ze je nam opravdu souzeno... Az nekdy nebudes mit co delat, zajedte se tam podivat, stoji to opravdu za to a vsude kolem je tam krasna priroda, jako v pohadce... Na stodole a detailech jsem se opravdu vyradila, mohla bych to delat furt ;-)! Na druhou stranu jsem kolikrat litovala, ze jsem to neudelala jako ty a detaily nenechala plavat, jelikoz to byly opravdu nervy, pred svatbou jsem sla spat ve 3 rano a jeste s tim, ze jsem par veci nestihla :-D Ale kadopadne ted, s odsupem casu na to moc rada vzpominam :-D. Satu jsem si zkusila tolik, ze uz jsem si mysela, ze zadne nenajdu, a nakonec se odnekud objevily tyto...Krajka pro me byla jasna volba uz od zacatku...
      Jinak s blogem se budu snazit polepsit, ale mam ted nejake hodne narocne obdobi a porad odkladam a odkladam... ;-). Zato ty ted valis, jen tak dal :-). Snad se nekdy dostanu k tomu napsat ti ten mail...

      Vymazat
  9. Milá Katko, dnes jsem objevila tvůj blog a musím říct, nádhera. Navíc, když jsem uviděla svatbu, místo a stodolu, ujistila jsem se, že to jde. Protože já o tomhle samém sním taky...! Díky, za to, že jsem mohla svůj sen vidět naživo ! A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Annie, moc dekuji za Tve mile komentare A za pochvalu svatby. Take jsem si ze zacatku myslela, ze je to jen nesplnitelny sen, ale ono je pravda, ze kdyz si neco opravdu hodne prejes... navic tohle je jeden z tech snu, co jdou splnit docela lehce, staci mit dostatecnou oporu a taky dobre napady! Ja jsem se hodne inspirovala na beremese.cz, nevim, zda mas pred svatbou, ale urcite mohu jen doporucit, ziskas spoustu informaci!
      Tak hodne stesti!

      Vymazat
  10. Kouzelné ... video mě úplně dojalo:-) Nádherná nevěsta a krásné prostředí. Nápad se stodolou se mi moc líbí!!! My stodolu nemáme, takže jsme si "museli vypůjčit mlýn":D Nádherně nazdobené, přesně tenhle "přírodní styl" mám moc ráda!:-) A ty retro autobusy, ááách:) Vážně smekám klobouk až k zemi, přípravy na dálku nejsou žádný med, my připravovali jen na vzdálenost 100km, kdykoliv jsme mohli sednou do auta a zažizovat "na místě", takže tohle si vůbec nedokážu představit. Člověk vážně zjistí, kolik toho je, až když si to sám prožije, taky jsme nevěřila a nechápala, co všichni tak dlooouho dopředu blázní:) ... Tak nějak teď jedu ještě na svatební vlně a čím víc si říkám, že už by to stačilo, tím víc fotek a videí se mi v tom virtuálním světě vynořuje:D ... jo a datum máte taky perfektní ... letní slunovrat ... nejdelší den, nejkratší noc (a já slavím narozky, haha)

    Tak hodně lásky, ať jste tak šťastní jako tady na fotkách! :)

    OdpovědětVymazat