čtvrtek 31. ledna 2013

Dárky

Jeho jméno je virus. Jeho tempo je vražedné. Jeho následky nepříjemné. Ano. Myslela jsem si, že pitím čaje s medem a zázvorem celou zimu se mu vyhnu, ale počíhal si i na mě... uuuf :-(! Tak tu teď ležím pod dekou, s bolavou hlavou plnou myšlenek, co všechno bych potřebovala stihnout, a snažím se to vypotit. Příští týden jedeme z organizačních důvodů domů, tak to musím vyležet!!!

Už dlouho se chystám na nový článek, ale fotit v těhlech podmínkách se opravdu nedá.  Projíždím tedy staré fotky ve snaze najít něco, co jsem ještě nepublikovala a ejhle! Moje vánoční nadílka!!
I když už je to "lehce" neaktuální....ale mějte se mnou trpělivost ;-)!


Jsem moc ráda, že moji blízcí ví, čím mě potěšit. A už si zvykli i na "barvy"... Takže letos vedla černá a šedá ;-)! Vysavač už byl nutností, přiznávám, že ten jsem si vybrala sama ;-)! I když záleží více na funkci než na barvě, já v mém minibytě ho bohužel nemám kam schovat, tak potřebuji, aby i ladil...a tento splňuje všechny mé nároky :-)!


Čepička a spodní prádlo od drahého, velmi sexy kombinace :-D! Z HD jsem se strááášně moc radovala, konečně budu mít kam umístit to nekonečné množství fotek a obrázků!!


Maličkosti od maminky a přátel...
Medailonek s krásným mottem, které jsem si přivlastnila a hodlém se jím řídit, nejlépe od hned! A tak se snažím pomaloučku měnit svůj dosavadní život a i když všechno nepůjde hned, doufám, že se mi to jednou všechno splní...

Koukala jsem, že je vás víc, co prochází poslední dobou změnami, hlavně ve světě pracovním... Máte ze změn strach? Přáli by jste si změnit svůj život/práci, nebo jste s ním spokojeny, tak jak je?
Plníte si své sny?
Žijete je?

K.

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat