středa 14. listopadu 2012

OCENĚNÍ krát dvě

Velice převelice děkuji Radunce z http://radushstyle.blogspot.it/ za toto kráné ocenění, kterého si moc vážím!

Pravidla:

1. Ocenění může získat jen blog psaný v českém jazyce

2. Počet čtenářů blogu nehraje roli

3. Blog, kterému cenu dáváte by měl mít originální obsah a být inspirací pro své čtenáře, jak z hlediska sdělovaných informací, tak třeba grafické podoby blogu

4. Pokud dostanete toto ocenění, pošlete jej dále - dejte ocenění dalším třem blogům podle svého uvážení

5. Ve svém příspěvku zdůvodněte, proč danému blogu cenu dáváte

6. Autora oceněného blogu nezapomeňte informovat

 A já ho tímto předávám dál:

Jeve http://www.janavalachovicova.com/, protože její blog moc ráda navštěvuji díky jejím skvělým a vtipným textům, protože má skvělý vkus a nejvíc hlavně proto, protože má doma spoustu krásných retro pokladů, kterým umí vdechnout nový život!

Ene la vie http://enelavie.blogspot.it/, protože si toto ocenění určitě zaslouží, jelikož její blog je plný článků "ze života", navíc plný pěkných dekorací a nápadů!

Silvi design http://silvidesign.blogspot.it/, protože nejen lahodí oku, ale kdykoli si nevíte rady s čímkoli okolo blogu, designu blogu atd, věřte, že právě tady najdete odpověď!!

Tak.

No a k ocenění číslo 2, které sice není moje, ale mám z něj o to větší radost, a to TAAAAAAKHLE VELIKOU:


Cena ČESKÝ TUČNÁK, kterou včera získal můj brácha Kuba v koprodukci s Kubou 2, jeho spolužákem a kamarádem... no, co na to říct...snad jen:

Kluci, jsem na vás nesmírně pyšná!!! 
 
 

Pro ty, kdo by rád věděl, za co jim byla tato cena udělena, koukněte sem, - v Portfoliu si můžete prohlédnout celou sérii fotografií. Kdo má s focením nějaké zkušenosti, jistě pozná, že za tímhle Photoshop rozhodně nestojí. Na stránkách  si můžete prohlédnout i práce ostatních nominovaných umělců... Na facebooku se potom můžete podívat, jak takové focení probíhá. Je to docela sranda ;-)!

No, toď vše. Kluci mi mají fotit svatbu. Tak nevím, jestli mám mít radost, nebo se bát :-D!!

Pěkný večer!
K.




4 komentáře:

  1. Moc gratuluji za ocenění, ráda navštěvuji Tvůj blog. Zasloužíš si to :) Monika

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Káťo, moc gratuluji...2x :D... kluci jsou dost šikovní a myslím, že fotky budou bomba... navíc, klasických svatebních fotek je všude kolem až dost, takže trošku netradiční pohled nemůže škodit a určitě si u toho užijete i spoustu legrace :) krásné dny, pa R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu děkuji, no trošku se toho obávám ale určitš to zvládnou na jedničku :-D Problém spíš bude zkluobit jejich netradičnost s mojí tradičností :-D ale snad se u toho nepožerem!
      K.

      Vymazat