pátek 17. srpna 2012

You&Me - nový svatební on-line magazín

V poslední době věnuji téměř veškerý volný čas prohlížením svatebních blogů a čerpáním svatební inspirace z internetu. Příští rok mě totiž čeká můj - tedy NÁŠ - den D a já jak se znám, jsem strašný detailista, ale taky nervák, co většinou nechává vše na poslední chvíli a pak nervačí... a tak alespoň svatbu chci mít promyšlenou a připravenou s dostatečným předstihem ;-)...kór takhle na dálku to asi nebude vůbec žádná sranda :-)...(teď se směju, ale počkejte za půl roku...)

No a tak si takhle, nezávisle na tomhle všem, listuju vašimi blogy, až se dostanu k Martince na Dulce de Leche podívat se, jaké dobroty si pro nás zase připravila... a na co nenarazím!!!


Konečně první český svatební on-line magazín na světové úrovni mají na starost dvě úžasné dámy s ještě úžasnějšími blogy, ze kterých jistě alespoň jeden dobře znáte, a to Lucie z blogu Originální svatba a Radostina z 79ideas. Najdete zde to nejlepší z nejlepšího, od skvělých DIY nápadů nejen na svatbu (ty černé lodičky MUSÍM vyzkoušet) přez kontakty na nejlepší dodavatele až po opravdové česko-slovenské svatby, jejichž fotky vypadají jako vystřižené z nějakého amerického žurnálu ;-)...



Jsem moc ráda, že i v tomto směru se naše malá krásná zemička posunula o velký krok dál, a že se všechny tyto nápady dají zrealizovat už i u nás, a tak si každá přijde na své, od romantických svateb přez retro až po klasiku, každý to své, s velkým či malým rozpočtem, na zámku nebo ve stodole. Já, ač jsem ještě donedávna byla lehce zoufalá, začínám konečně dostávat jasnou představu, jak to u nás bude asi vypadat :-)...Bude to takový mix všeho, co jsem výše uvedla... a moc se na to těším!!!

Tak doufám, že se magazín bude líbit i vám, i když třeba zrovna svatbu neplánujete...

Krásný víkend!

K.


5 komentářů:

  1. Vladuska,velmi sa tesim,ze sa ti magazin paci (ved komu by sa aj nepacil ,vsak? ) a som si ista,ze tvoj velky den bude tak dokonaly,ze raz sa o nom v tomto magazine docitame :) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Káťo teda časopis je mazec! No nezávidím Ti s přípravami, ale hezky si to užívej. Jako když mávneš kouzelným proutkem je totiž vše najednou pryč. Jenom láska zůstává...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den Katko, nikde jsem nenašla email, tak ti píšu takto. Chtěla jsem moc poděkovat za komentář na blogu a hlavně za ty krásná slova. Jsem moc ráda, že se časopis líbil natolik, že si ho sdílela na svém blogu a jestli budeš potřebovat pomoci s něčím kolem svatby, pokojně piš ;)

    OdpovědětVymazat
  4. fantastic publish, very informative. I ponder why the other
    experts of this sector do not understand this. You must
    continue your writing. I'm confident, you've a huge readers' base already!
    My web site :: Fall weddings

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji tento časopis ! Dík za upozornění, že už vyšel další :)

    OdpovědětVymazat