sobota 21. ledna 2012

2012



Moje milé čtenářky,

omlouvám se, že Vás poslední dobou takto zanedbávám, ale minimálně do dubna to asi lepší nebude. Proč do dubna? Duben je totiž poslední měsíc, kdy bude otevřen můj obchod. Ano, bohužel je to tak :-(...Z důvodů nízké prodejnosti (hold tady asi lidé freferují trošku rozdílný styl, a hlavně jsou v poslední době nuceny otáčet každý cent a HODNĚ přemýšlet, než si něco koupí) budu muset svůj vysněný obchod zavřít...ALE NEVADÍ!!! Nic se nemá vzdávat a naděje umírá vždy poslední...a tak jeden nikdy neví, co se jednou může změnit! Prozatím jsem začla podnikat v jiném oboru spolu s mojí tchyňkou, máme malý bar a zatím se daří dobře, tak doufejme, že tentokrát to nebyl krok vedle. Pracuji cca 15 hodin denně, proto ta absence tady.  Budete se proto muset prozatím spokojit s nějakými mini-příspěvky a výplody mé fantazie :-).

A jelikož jsem tu ještě ani nepopřála do nového roku, tak tedy VŠECHNO DOBRÉ, ať je ten rok 2012 ještě mnohem lepší než ten předešlý, ať Vám přinese jen to dobré a dobro Vás doprovází na každém kroku!!! A pokud se přece jen přihodí něco, na co by jste nejradši rychle zapomněli, nezapomeňte se vždy dívat dopředu!! A buďte v pohodě ;-)!





PS: Od  konce března bude probíhat velký výprodej mého obchodu se slevami až 50%, tak pokud budete mít o něco zájem, určitě se nějak domluvíme ;-).

K.

7 komentářů:

  1. Milá Katko, přeji Vám úspěšný nový rok - vězte, zkusit se má všechno ... a vím o čem mluvím! Držím Vám pěsti ať se vše daří dle představ!
    Maru

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Káťo, teda to je nádherná fotka, moc hezké světlo!:) A také přeji vše dobré do nového roku, jen samé pozitivní zprávy, klídek a pohodu a samozřejmě zdraví. Měj se moc hezky, R.

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda, že se první sen tak docela nevyvedl. Ale hlavně, že máš další plány, tak ať se v baru daří:)

    OdpovědětVymazat
  4. I tobě vše dobré, hodně zdraví a lásky.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Katko, máte u mne ocenění za Váš milý blog... maru-stesti.blogspot.com
    Maru

    OdpovědětVymazat
  6. Maru, moc děkuji za Vaši podporu. Máte pravdu, kdo nic nezkusí, nic nezkazí, ale ani nezíská...jen je potřeba si to občas připomenout. a děkuji za ocenění!

    Radush, děkuji za pochvalu, ani nevim, jak se to povedlo, zrovna bylo asi sluníčko na správném místě ;-)!i vám vše dobré!

    Yassno, no nevadí, nějak bylo, nějak bude, nedá se nic dělat! Hold vždycky to nemůže být podle našich představ. Ale děkuji za podporu!

    Amelie, nápodobně!!

    OdpovědětVymazat
  7. Do roku 2012, přeji, ať se vede, prostě vše!!! Je jasné, že nám nastane dost ekonomicky nepříjemné období. Možná se nám podaří si oprášit pravé životní hodnoty a upřednostnit je. Pak se vše může obracet jen k lepšímu.
    přeji hodně pozitivní energie do dalšího podnikání:-D

    OdpovědětVymazat